3 Ιανουαρίου 2013

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

**1/2
Απαράδεκτα μεγάλη διάρκεια, πολύ παιδικό (στοχεύει το ίδιο ηλικιακό κοινό με τον Χάρι Πότερ), μονοδιάστατοι και αδιάφοροι χαρακτήρες, ανούσιο στόρι. Το πρώτο μισάωρο ομολογώ ότι με ενθουσίασε, το πρόβλημα ήταν τα επόμενα 4 μισάωρα!

3 σχόλια:

  1. Το είδα σε 3D και πλέον αποδεδειγμένα (έχει συμβεί και τις 4 φορές που το δοκίμασα) με πονοκεφαλιάζει. Τέρμα οι 3D προβολές για εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ενδιέφερε πολύ να το δω σε 48fps, ρώτησα όλο το προσωπικό του κινηματογράφου (και τον μηχανικό) αν η προβολή είναι σε 24 ή σε 48fps και η μόνη απάντηση που πήρα ήταν “κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά, η ταινία είναι 72” από τον μηχανικό. Από ότι κατάλαβα μόνος μου, την είδα σε 24fps και σε 3D (αυτό δεν το κατάλαβα μόνος μου, με είχαν ενημερώσει εξαρχής), οπότε ακόμα δεν έχω άποψη για το ποια είναι η καλύτερη ταχύτητα προβολής (και λήψης). Η αλήθεια είναι ότι ο Πίτερ Τζάκσον επιμένει ότι τα 48fps είναι το μέλλον παρόλες τις κακές κριτικές που δέχτηκε. Προς το παρόν επιφυλάσσομαι και υπόσχομαι σύντομα μια γνώμη επί του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Po po re file thn geioses teleios thn tainia!Aplh provolh thn eida(xerahla-oute 3d oute 48fps kai malakies)kai thn karagoustara.Basika thn perimena metria exaitias tou trailer, to opoio sthn ousia den deixnei tpt.Pantos nomizo oti opoios goustare thn trilogia tou arxonta tha tou aresei epishs kai to Hobbit.
    Kai deixe ligo aima re, gamo ton mpela mou!!!Prohn splatteras eisai, toso poly ksekoutianes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

κόσμια παρακαλώ