3 Φεβρουαρίου 2014

Compliance (2012)




(«Το Τέρας Μέσα Της»)
Ένα ακραίο περιστατικό γίνεται υλικό για μια καλογυρισμένο θριλεράκι. Δεν είναι ότι έχεις αγωνία που το πάει αλλά ότι συνεχώς γίνεται και πιο αλλόκοτο για να είναι αληθινό. Το βλέπεις με μια ρουφηξιά αν δεν σπάσουν τα νεύρα σου από τους κουβάδες βλακείας που σε λούζει.

Dreama Walker


2 σχόλια:

  1. Ο ηλίθιος άνθρωπος προσδιορίζεται ως εξής: οι επιλογές του, οι αποφάσεις του θίγουν τα δικά του συμφέροντα κι αυτό αδυνατεί να το αντιληφθεί εκ των προτέρων. Επιπλέον, ο άνθρωπος (τουλάχιστον των Δυτικών κοινωνιών) είναι έτσι γαλουχημένος ώστε να δέχεται την επιβολή της εξουσίας χωρίς αμφισβήτηση (τα παραδείγματα είναι περιττά). Αυτό ουσιαστικά είναι και το θέμα που θίγει πίσω από τις γραμμές ο σκηνοθέτης. Το γεγονός ότι πρόκειται για πραγματική ιστορία είναι που σε βγάζει από τα ρούχα σου. Παρότι η ταινία ξεκινάει με τον υπότιτλο «βασίζεται σε αληθινή ιστορία» που συνήθως με ξενερώσει και περιμένω τα χειρότερα, ήταν μια από τις σπάνιες φορές που συνέβη το αντίθετο.

    Αν ψάξεις το ιντερνετς μπορείς να βρεις υλικό από το ίδιο το συμβάν, γκούγκλαρε McDonald's Mount Washington Prank. Επίσης, έχουν γίνει πολλές τηλεφωνικές φάρσες με αποτέλεσμα καταστροφές υλικών, όπως πχ εκκένωση ξενοδοχείου λόγω μιας υποτιθέμενης φωτιάς. Εδώ γκούγκλαρε panknet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The land of the freeeeeeeeee.....
    and the home of the .......
    http://www.youtube.com/watch?v=LuH3GYmSjzU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

κόσμια παρακαλώ