16 Μαρτίου 2014

Pinup Dolls On Ice (2013)



Σλάσερ. Από μόνος του ο τίτλος σε προϊδεάζει ότι πας να δεις βυζιά και αίμα. Ακόμα κι έτσι όμως το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδιωτικό. Μια συρραφή βίαιων δολοφονιών χωρίς καθόλου φαντασία. Η πιο ωραία στιγμή της ταινίας, το χορευτικό σόου που έδωσε η Τζόρνταν Μέι Αντουανέτ. 

Jordan Mae Antoinette

2 σχόλια:

  1. Ενοχλητικό σενάριο με τους ήρωες να πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί συμπεριφέρονται με τον τρόπο που συμπεριφέρονται. Λυπητερή μουσικούλα όταν η μια εκ των δολοφονηθέντων μας θυμίζει ότι σε μια βδομάδα θα ήταν ο γάμος της. Ένας χαρακτήρας-καρικατούρα που υποτίθεται ότι προσθέτει το κωμικό στοιχείο ήταν περισσότερο γελοίος παρά κωμικός. Η μόνη δολοφονία που είχε μια πρωτοτυπία ήταν αυτή στη ζαμπονομηχανή. Πρόκειται για την συνέχεια του «Bikini Girls On Ice». Το παραπάνω κείμενο, θα το πέταγα στον κάλαθο των αχρήστων αν έβγαινε ο σκηνοθέτης και έλεγε ότι πρόκειται περί κωμωδίας τρόμου. Αμφιβάλω όμως. Από ότι βλέπω, πιο πολύ για καθυστερημένος μου κάνει παρά για χιουμορίστας.
    http://vimeo.com/70735983

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποια στιγμή μάλιστα, ο κόσμος άρχισε να γελάει δυνατά μέσα στο σινεμά. Ευτυχώς που δεν είχε παραβρεθεί κι το σκηνοθετικό δίδυμο.
    Όλα αυτά συνέβησαν εχθές, στο 1ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Ταινιών Τρόμου στην Ελλάδα, το Fright Nights, όπου η ταινία έκανε ευρωπαϊκή πρεμιέρα. Όσο κι αν δεν μου άρεσε εμένα, ήταν επιτυχία για την παραγωγή του φεστιβάλ. Αυτή ήταν και η πρώτη μου επίσκεψη στο φεστιβάλ. Μου άρεσε πολύ το παρεϊστικο κλίμα και η καλή διάθεση. Επίσης, περίμενα να δω μόνο περίεργους τύπους ντυμένους στα μαύρα αλλά έπεσα πολύ έξω. Ζευγαράκια, κορίτσια μόνα τους, αντροπαρέες χαρωπές. Πολύ το χάρηκα. Αξίζει να αναφέρω και την μικρού μήκους «28», που παίχτηκε νωρίτερα με τον σκηνοθέτη της παρόντα για να την προλογίσει. Πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την κεντρική προβολή της ημέρας, αν μπορείς να το βρεις κάπου, αξίζει να το δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

κόσμια παρακαλώ