21 Φεβρουαρίου 2012

La Piel Que Habito (2011)

**
Το προωθούν ως ψυχολογικό θρίλερ, στην αλήθεια είναι άλλο ένα δράμα σεξουαλικής ταυτότητας του Αλμοδοβάρ, με σασπένς. Ένιωθα ότι παρακολουθώ σαπουνόπερα του Φώσκολου. Κρίνε και μόνος σου, η γυναίκα του αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια της κόρης του όπου παθαίνει ψυχολογικό κοκομπλόκο, όταν με το καλό βγαίνει από το ψυχιατρείο την βιάζουν (ή νομίζει ότι την βιάζουν;), εντωμεταξύ αυτός είναι υπερεπιτυχημένος ερευνητής ιατρός και αποφασίζει να εκδικηθεί... πφφφ. Το μόνο που διασώζεται είναι η Έλενα Ανάγια (φωτό) την καριέρα της οποίας παρακολουθώ από νωρίς (δες σχόλια για παραπάνω πληροφορίες).

Έλενα Ανάγια

4 σχόλια:

  1. Οι ταινίες που έχει κάνει ο Αλμοδοβάρ (δεν τις έχω δει όλες) τα τελευταία είκοσι περίπου χρόνια, από το "Kika" και μετά δεν μου αρέσουν, οπότε δεν είμαι αντικειμενικός κριτής. Για εμένα η καλύτερή του ταινία είναι το "Atame!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το σχόλιο που υποσχέθηκα, η Elena Anaya είναι 37 χρονών, στις μισές ταινίες που εμφανίστηκε, έχει δείξει τουλάχιστον λίγο βυζάκι. Στο "Σεξ και η Λουσία" κλέβει την παράσταση αυνανιζόμενη βλέποντας την μητέρα της σε τσόντα. http://nakedinthemovies.com/wp-content/uploads/2011/08/Elena-Anaya-naked-in-Sex-and-Lucia.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε εγώ τη βρήκα καλή ταινία
    Γενικά τον Αλμοδοβάρ δεν τον καταλαβαίνω
    (όχι τί θέλει να πει στις ταινίες του)
    Αλλά γιατί επιλέγει αυτά τα θέματα
    Μου άρεσουν οι πρώτες του ταινίες
    Μετά σταμάτησα να βρίσκω ενδιαφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ακριβώς, οι πρώτες ταινίες του είναι πολύ καλές, μετά το ξεχείλωσε όσο δεν πάει!

      Διαγραφή

κόσμια παρακαλώ