23 Απριλίου 2012

Ondskan (2003)

***1/2
(aka "Evil")
Σουηδική ταινιάρα, αρκεί να αντέχει το στομάχι σου την βία. Θες να δεις ταινία με θέμα την σχολική παρενόχλησή, αυτή είναι η πρώτη που πρέπει να δεις. Οι σκηνές όπου ο πρωταγωνιστής αναφέρει στα υποψήφια θύματά του τι θα τους κάνει, μου έχουν καρφωθεί στο μυαλό, μεγάλη ανατριχίλα.

4 σχόλια:

  1. Taineiara, giati mono 7? Odos megali anatrixila...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θυμάμαι γιατί μονο 7... όντως γιατί μόνο 7; Ανακαλώ, είναι γεμάτο 8άρι!

      Διαγραφή
  2. μεγαλος τσογλανος ερχεται σε ιδιωτικο σχολειο και οι βουτυρομπεμπεδες τον κανουν θυμα.ΟΙ καθηγητες απτην αλλη διακοσμητικα στοιχεια και κανουν τουμπεκι.μετα το φορεστ γκαμπ η χειροτερη ταινια που εχω δει.
    Τα γουστα μας παντως κυριε Καλαποθαρακο συμπιπτουν σε υπερβολικα υποπτο βαθμο.Πραγματα που εχω σκεφτει για ταινιες τα βλεπω ΑΥΤΟΥΣΙΑ στις παρουσιασεις σας.Χρονια πολλα και καλα ευχομαι σε εσας και αυτους που αγαπατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ουσιαστικός λόγος που γράφω αυτό το μπλογκ είναι αυτός. Να βρεθούν κάποιοι λίγοι άνθρωποι που αγαπουν το σινεμά, να ταιριάξουν τα γουστα μας και να τους προτείνω (και να μου προτείνουν) να δουν ή να αποφύγουν κάποιες ταινίες. Χαίρομαι πολύ που σιγά σιγά τα καταφέρνω. Χρόνια πολλά κι απο εμένα.

      Διαγραφή

κόσμια παρακαλώ