28 Δεκεμβρίου 2013

Crystal Fairy & The Magical Cactus And 2012 (2013)


Αμήχανη νεανική κωμωδία. Οδοιπορικό στην Χιλή, για την αναζήτηση του υπέρτατου παραισθησιογόνου κάκτου. Ασχολείται με ένα παραμελημένο κομμάτι της νεολαίας, που αρέσκεται να συνδυάζει γιόγκα, διαλογισμό, υγιεινή ζωή και φυσικές παραισθησιογόνες ουσίες και που περίμενε το 2012 να σημάνει το τέλος του κόσμου. Καλός ο Μάικλ Σέρα σε έναν ρόλο κόντρα στο αναγνωρίσιμο προφίλ του, τα εύσημα όμως κερδίζει η Γκάμπι Χόφμαν γιατί είχε τον πιο δύσκολο ρόλο και τον απέδωσε άψογα. 

απαραίτητη προϋπόθεση η κατανάλωση μεσκαλίνης

4 σχόλια:

 1. Η Γκάμπι Χόφμαν είχε πολύ γυμνό που όμως δεν έπρεπε να σκανδαλίσει τους συμπρωταγωνιστές της ή τον θεατή, τα κατάφερε πιστεύω διότι η ίδια πρωτίστως, ένιωθε καλά με αυτό που έκανε.

  Πολλά από τα συμβάντα είναι αληθινά, η ταινία είναι σε μεγάλο βαθμό επηρεασμένη από τις εμπειρίες του σκηνοθέτη/σεναριογράφου.

  Πολύ πιθανών να είναι απαραίτητη προϋπόθεση η κατανάλωση παραισθησιογόνων μανιταριών ή κάκτων για να μπεις στο κλίμα της ταινίας. Έτυχε να μην έχω εύκαιρο κάτι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. επιτέλους το είδες ρε καλ. με άφησε λίγο ανικανοποίητο η κριτική σου. τη θεωρώ επιδερμική γιατί συμπίπτει με τη δικιά μου. γενικά ως συνήθως δεν κατάλαβα πολλά, αλλά μου άφησε μία γλυκιά επίγευση. νομίζω πως υπάρχουν κοινά στοιχεία με την τρόμπα μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ήθελες κάτι πιο βαθυστόχαστο ε; Να μην το καταλάβεις για να ικανοποιηθείς ε;
   Πρόκειται για τον χαμένο εφηβικό παροξυσμό, ο οποίος μεταφέρεται αυτοαναφορικά στους πρωταγωνιστές μιας αναλώσιμης αλλά ταυτοχρόνως αντίρροπης τάσης προς τον μαζοχισμό, ενός ετερόκλητου ζευγαριού που παράλληλα με την τάση αυτοκαταστροφής του, παρουσιάζει και εμφανείς ενδείξεις αχαλίνωτης ασεξουαλικότητας. Αυτό σε συνδυασμό με τον αυθορμητισμό της νεαρής τους ηλικίας, έχει ως αποτέλεσμα μια τρόμπα άνευ προηγουμένου με φόντο τις παραλίες της Χιλής.

   Διαγραφή
 3. ευχαριστώ καλ.είμαι οκ τώρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

κόσμια παρακαλώ