20 Ιανουαρίου 2014

Drinking Buddies (2013)

(«Ποτέ Μη Λες Ποτά»)
Ανάλαφρη, ευχάριστη, την βλέπεις ένα απογευματάκι και σου φτιάχνει την διάθεση. Έχουμε συνηθίσει οι ρομαντικές κομεντί να απευθύνονται σε γυναίκες. Το «
Drinking Buddies» φρεσκάρει το είδος, ενώ απευθύνεται σε ένα συναισθηματικό κοινό ανεξαρτήτως φύλλου. Όλοι οι χαρακτήρες θα μπορούσαν να είναι φιλαράκια μου, μου άρεσε πολύ αυτό, όπως επίσης ότι αλλού έδειχνε η πλοκή να πηγαίνει και αλλού πήγε, πάντα με κερδίζουν αυτές οι μανούβρες. Τέλος, τι πιο όμορφο από το να παρακολουθείς την Ολίβια Γουάιλντ να σουλατσάρει στην οθόνη σου; 



3 σχόλια:

  1. Όλοι οι διάλογοι προέρχονται από αυτοσχεδιασμό. Οι ηθοποιοί δεν είχαν σενάριο παρά μόνο κατευθυντήριες οδηγίες και την σειρά που θα συμβούν κάποια γεγονότα. Συνήθως, αυτή η τακτική δεν δουλεύει καλά γιατί οι ηθοποιοί βρίσκονται σε αμηχανία. Αυτή τη φορά όμως δούλεψε και τα οφέλη του είναι εμφανή, όλες οι σκηνές έχουν βγει ρεαλιστικές και πειστικές. Η Άννα Κέντρικ μάλιστα σε μια σκηνή που υποδύεται ότι είναι μεθυσμένη, είναι πραγματικά μεθυσμένη και χωρίς σενάριο. Υποθέτω ότι είχαν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακολουθώντας τη συμβουλή σου, την είδα χθες το απογευματάκι.
    Πραγματικά μου γάμησε τη διάθεση.
    Από την αρχή μέχρι το τέλος, γλοιώδης χαζοχαρούμενος χίπστερ καβλαντίζει και μόνο καβλαντίζει το διαστημικό ανορεκτικό γκομενάκι, συνάδελφό του σε χαριτωμένη μικροζυθοποιία (έλεος).
    Πίνουνε τις μπύρες σαν οικοδόμοι, κανείς δε γίνεται χάλια, κανείς δε γαμάει, κανείς ούτε καν πάει για κατούρημα. Απλά χαριεντίζονται παίζοντας με την προσμονή του θεατή να πέσει επιτέλους εκείνη η πούτσα.
    Λες και η πούτσα είναι κάποιο στερεότυπο του χόλιγουντ.
    1000 φορές κάτι σε χιου γκράντ.

    Εμετική αηδία, όπως και όλες οι ταινίες που βαθμολογείς με 3,5 αστεράκια.
    Με το που τελείωσε έψαξα για μια σκληρή τσόντα μπας και συνέλθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλαβαίνω φίλε μου, κι εμένα με έπιανε τεράστιος θυμός όταν έβλεπα μια αηδία που κάποιος έγραφε ότι είναι “καλή ταινία” και του αρέσει. Αυτός, κατά κάποιο τρόπο, ήταν κι ο λόγος που ξεκίνησα το δικό μου blog. Θα σου πρότεινα να συνεχίσεις να βλέπεις ταινίες, να υποστηρίζεις το δικό σου γούστο, να μην ακούς την άποψη κανενός όσο μεγάλος ή μεγαλόσχημος κι αν είναι. Κι όταν θες να δεις τσόντα, να βλέπεις τσόντα. Μην καταπιέζεις τον εαυτό σου με ρομαντικές κομεντί.

      http://www.youtube.com/watch?v=5hCFdTz_CAg
      Καμιά φορά τις αμολάμε από το στόμα.

      Διαγραφή

κόσμια παρακαλώ